Zachte lenzen

Een groot voordeel van zachte lenzen zit al in de naam zelf. Doordat deze lenzen zacht zijn zitten ze in de regel comfortabel.
Om te zorgen dat de ogen genoeg zuurstof krijgen is het belangrijk dat de lenzen genoeg zuurstof doorlaten. Door hier rekening mee te houden is het mogelijk om zo lang mogelijk lenzen te kunnen dragen. Niet zozeer gedurende een dag maar vooral in aantal jaren.

Doordat de lenzen zuurstof doorlaten zijn ze ook vatbaarder voor vuil tegenover bijvoorbeeld harde lenzen.
Wanneer de lenzen ouder worden vervuilen ze en, zeker niet minder belangrijk, laten ze minder zuurstof door. Hierdoor zijn zachte lenzen er in verschillende vervangingstermijnen. Denk hierbij aan daglenzen, tweeweken lenzen en maandlenzen.
Welke vervangingstermijn het beste bij u past is geheel afhankelijk van uw ogen en natuurlijk uw behoeften.

De Deventer Brillencentrale werkt met de meest hedendaagse oogmeetapparatuur om de best passende lenzen aan te meten. Of het nu gaat om "gewone" lenzen sterktes, lenzen met cylinder of tegenwoordig zelfs multifocale lenzen.
Er is veel mogelijk!
In combinatie met periodieke controles zorgen we voor vele jaren draag plezier en sturen bij indien er iets in uw eigen, of ogen, situatie verandert.

Benieuwd of zachte lenzen iets voor u zijn? Loop gerust binnen of neem contact op voor meer informatie, het uitproberen van lenzen of een idee van de kosten.

Lenzen

"Wie contactlenzen wil dragen en zuinig op zijn ogen is verdient een deskundig en persoonlijk advies."

Contact

Proosdijpassage 26

7411KZ Deventer

0570-613074

info@brillencentrale.nl

Privacyverklaring

    

Facebook